Honlapkészítés és keresőoptimalizálás blog

2024. március 18.

Ma már lehetetlen meglenni a piacon online jelenlét nélkül. Nemcsak a közösségi médiában kell saját oldalt létrehozni, minden cégnek szüksége van egy klasszikus honlapra is. Ahhoz azonban, hogy jól működő céges weboldalad legyen, figyelembe kell venni pár dolgot. Mire érdemes figyelni a weboldal indítása előtt? Nos, ebben a cikkben pontosan ezekre a szempontokra világítunk rá.

2023. december 08.

Amikor egy új termék vagy szolgáltatás után kutatsz, ugye te is rögtön a korábbi ügyfél értékelésekre vagy vásárlói véleményekre ugrasz? De legkésőbb még azelőtt, hogy rányomnál a megrendelés gombra. Nos, a jó hírünk az, hogy nem vagy egyedül. A legtöbb ember ugyanis még a megrendelés előtt szeretné tudni, hogy a kinézett termék mennyire vált be másoknak, mennyire voltak elégedettek a szolgáltatással és a kiszolgálással. Bizonyítékokat keresnek arra vonatkozóan, hogy jó döntést hoznak a vásárlással. A szó, amit keresel erre a jelenségre, a social proof, azaz a társadalmi bizonyíték.

2023. november 06.

Nagyon sok kezdő vállalkozó játszik el a gondolattal, hogy webshopot szeretne indítani, viszont a kivitelezésig már sokkal kevesebben jutnak el. Ez nem is olyan meglepő, hiszen egy webshop létrehozásához komplex látásmód, marketingszemlélet és persze jó termék is kell. Viszont ha a webshop berobban, akkor szinte passzív módon szerezhetsz magadnak jövedelmet.

2023. november 01.

Online vállalkozó vagy? Akkor bizonyára tudod, hogy mennyire fontos egy jól felépített weboldal, és még annál is fontosabb, hogy gond nélkül működjön. Az első benyomás, a minőségi tartalom, a jó felhasználói élmény, az ügyesen elhelyezett CTA-k jelentik a hosszú távú sikert. Mégis sokan megfeledkeznek a weboldal rendszeres karbantartásáról. Pedig ahogyan a kertedet is gondozod minden évszakban, úgy a weboldalad rendszeres frissítése is legalább annyira fontos, hogy ne avuljon el. Hogy miért? Ezt mutatjuk be most!

2023. október 20.

Oké, tudom, hogy ez őrültségnek hangzik. De ha jobban belegondolsz, az internet tele van olyan cikkekkel, amik ötletek százait vonultatják fel arra vonatkozóan, hogyan lehet sikeres az üzleted. De hé, itt a farsang, áll a bál! Fordítsuk meg egy kicsit a dolgot a hecc kedvéért, és nézzük, mi kell ahhoz, hogy garantáltan ne menjen az online üzleted.

2023. október 18.

Egy vállalkozás indítása nem könnyű feladat, hiszen ott van a rengeteg papírmunka, a tökéletes könyvelő megtalálása, számlázó programok megismerése, és persze a honlap elindítása, ami nélkülözhetetlen a mai világban. Ha te is kezdő vállalkozó vagy íme 3 fontos szempont, amire figyelj weboldal indítása során és meglátod minden sokkal egyszerűbb lesz!

2020. szeptember 26.

Nincs is annál rosszabb, mintha egy alapvetően jól felépített weboldal elavult információkkal van tele. Weboldalad tartalmának frissítése nem csak a naprakész információk miatt fontos. Megmutatjuk, hogyan hozhat új látogatókat a mindig friss kontent.

2018. október 03.

Mint az élet sok más területén, a honlapkészítés esetében is az egyik legfontosabb dolog az egység. Hiszen gondoljunk bele: a megjelenés, a tartalom, valamint a technikai feladatok összhangja nélkül nemhogy sikeres, de egyáltalán működő weboldalt is csak nagyon nehezen üzemeltethetünk.

2018. augusztus 07.

A közösségi médiában jelen lenni valóban fontos dolog, azonban a legtöbb lájkkal bíró Facebook oldal sem képes pótolni egy gondosan megtervezett, profi honlap hiányát. Ha vállalkozó vagy, de nem rendelkezel saját weboldallal, a mai világban szinte olyan, mintha nem is léteznél igazán! Hogy miért? Mondunk 3 olyan okot, amiért neked is szükséged van egy igényes, szakszerűen felépített, modern weboldalra!

2018. július 27.

Naponta ezerszámra készülnek újabbnál újabb weboldalak, azonban nagyon kevés közülük, ami valóban képes arra, hogy széles körben érjen el sikereket. De vajon mi lehet ezeknek a honlapoknak a titka? Most megmutatjuk, neked milyen szakmai segítségére lehet szükséged, hogy a te üzleted szekere is megállíthatatlanul beinduljon.