CoderWeb honlapkészítés és honlapfelújítás gyorsan
info@coderweb.hu
06 30 327 1223

Webáruház készítés

Egy egyedi webáruház, amit a Te igényeid szerint készítünk el ?

Hogyan indítsunk el egy webshopot?

Merül fel a kérdés mindenkiben, akinél ott motoszkál a gondolat, hogy, milyen jó lenne egy saját webáruház a termékek értékesítésére. Ha benned is ez a gondolat van, akkor jó helyen jársz, mivel a rugalmas, több év tapasztalattal rendelkező, fiatalos csapatunk arra vár, hogy segítsen Neked ezt megvalósítani!

?

Kinek van szüksége egy ilyen honlapra?

Neked mindenképp, ha az alábbiak egyike igaz rád

Kinek kellenek ezek a problémák?

Ezekre a problémákra nyújt megoldást a mi webshop adminisztrációs felületünk.

Kérem is az ajánlatot!

Kétségeid vannak afelől, hogy nem fogod tudni használni az adminisztrációs felületet?

Ajánlatot kérek

A fejlesztés alatt mindig arra törekedünk, hogy programozói tudás nélkül, egyszerűen használható legyen az adminisztrációs felület, amivel könnyen kezelheted a saját webáruházad.

Egy helyen tudod kezelni az üzeneteidet és a regisztrált felhasználókat, a rendeléseidet, személyre szabott táblázatokat készíthetünk neked. Mind ezek mellett több felhasználó is hozzáadható a rendszerhez. Így, hogy ezeket egy helyen automatikusan tudod kezelni, rengeteg időt megspórolsz magadnak, és a fontosabb feladatokra tudsz fókuszálni, ami jobban előrelendíti a vállalkozásod.?

Nem tudod milyen funkciói kell legyenek egy webáruháznak ?

Kérj ajánlatot tőlünk, és össze állítunk egy alapfunkciós ajánlat csomagot.


?

Na de mi a helyzet a weboldallal, amit az ügyfél lát ?

A weboldal látványterve egyedileg készül, az ügyfél elképzelése és elmondása szerint. Ezek mellett a látványterv készítésénél már arra is figyelünk, hogy a honlap minél felhasználóbarátabb legyen és könnyen használható. Gyorsan és egyszerűen menjen a termék kosárba rakása és megrendelése, akár még mobiltelefonról is.

Ahhoz, hogy a termékeket ne csak áruljuk, hanem el is adjuk az interneten, nem elég egy facebookos oldal.

Hogy miért ?

Mert az ügyfél, ha látja, hogy van egy szép és letisztult, a mai kornak megfelelő honlap, ami még reszponzív is, akkor már érzi azt a profizmust és biztonságot, hogy na ez igen, itt adnak a minőségre és a részletekre.

Egy igazi webáruházban sokkal több funkció áll a rendelkezésünkre, például a weboldalon elhelyezhetünk ajánlott termékek részt, időszakos akciókat állíthatunk be, megfigyelhetjük az ügyfeleink viselkedését, hol akad el a vásárlás stb...

Mindkezek mellett, figyelünk arra is, hogy a honlapod a google keresőoptimalizálási feltételeinek is megfeleljen, így a google keresési találatok között is hamarabb megtalálnak.

Weboldal a termékeknek

Ezek után feltenném a kérdést, akkor Te kitől rendelnéd meg az adott terméket?
Akinek van egy ilyen honlapja, vagy akinek nincs?

Talán felmerül ilyenkor, hogy nem érné meg inkább egy előre lefejlesztett webshopot igényelni, amely talán pár kattintással beállítható és készen is van?

Jó döntés a Coderweb

Ha rövid távban gondolkodunk akkor azt kell, hogy mondjuk: igen, megéri havi pár ezer forintért bérelni egy előre lefejlesztett webshop mintát, főleg ha ez számunkra csak egy hobbi.

De vajon az kielégíti minden igényünket ?

Mikor fog jönni egy olyan egyedi ötletünk, amire a bérelt webáruház nem képes, és ha meg is oldható, egy új honlap árába fog kerülni?

Valamint kapunk ahhoz egyedi látványtervet is? Vagy ahelyett kapunk egy olyan általános sablont, amire minden második webáruház hasonlít amelyik szembe jön velünk az interneten? Mert ez a jellemző sajnos.

De miért gondolkodnánk rövid távlatokban?


Ha már elkezdünk egy webáruházat üzemeltetni, akkor ne azt nézzük, hogy hogyan tudom a legolcsóbban és a leghamarabb beszerezni, mert annak mindannyian tudjuk mi lesz a következménye: kapunk egy honlapot igaz gyorsan, de utólag rájövünk, hogy itt ez nem úgy működik, ahogy nekem kellene, az ott nem úgy néz ki, ahogy én szeretném, és így tovább. Ezeket elkerülve szánjunk rá elég időt és energiát, hogy legyen egy olyan weboldalunk ami úgy néz ki, ahogy mi szeretnénk és a saját elvárásainknak megfelelve működik.

Gondolom te is azt szeretnéd, hogy évekig működjön és úgy működjön, ahogy azt TE szeretnéd ?

Ha a válaszod IGEN, akkor ne habozz, és kérj tőlünk ajánlatot, mert amit mi kínálunk:

1

Egyedi dizájn, amit a Te elmondásod és igényeid alapján készítünk el, amit persze elfogadásig módosíthatsz kedvedre

2

Nálunk nincs havi díj, az oldaladnak egyszeri díja lesz

3

Későbbiekben is bővíthető lesz

4

Örökéletű GARANCIÁT vállalunk

Legjobb választás

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Személyes adatok

Részletes ajánlatkérő megjelenítése

weboldal készítés referencia