CoderWeb honlapkészítés és honlapfelújítás gyorsan
info@coderweb.hu
06 30 327 1223

Webáruház készítés

Egy egyedi webáruház, amit a Te igényeid szerint készítünk el

"Hogyan indítsak el egy webshopot?"

Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel bárkiben, aki gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy saját webáruházzal rendelkezni.

Mai digitális világunkban, ahol szinte minden már csak egy kattintásra van tőlünk, nem engedhetjük meg magunknak és a vállalkozásunknak, hogy e téren hátrányból induljunk. Egy jól működő, és könnyen átlátható webshop kötelező befektetés, ha versenyképesek akarunk maradni a piacon, és minél hatékonyabban, egyszerűbben szeretnénk értékesíteni a termékeinket.

Ha elkötelezted magad a gondolat mellett, és úgy döntöttél, hogy a tettek mezejére lépsz, akkor jó helyen jársz nálunk, hisz fiatalos, rugalmas csapatunk több évnyi webáruház készítés tapasztalattal a háta mögött, csak arra vár, hogy segítsen neked megvalósítani a számodra ideális webshopot.

?

Kinek van szüksége egy ilyen webshopra?

Neked mindenképp, ha az alábbiak legalább egyike igaz rád

Kinek kellenek ezek a problémák?

Ezekre a problémákra nyújt megoldást a mi webshop adminisztrációs felületünk.

Kérem is az ajánlatot!

Kétségeid vannak afelől, hogy nem fogod tudni használni az adminisztrációs felületet?

Webáruház ajánlatot kérek

A fejlesztés alatt mindig arra törekedünk, hogy programozói tudás nélkül, egyszerűen használható legyen az adminisztrációs felület. Ezáltal pofon egyszerűvé válik saját webáruházad kezelése és áttekintése.

Egy helyen tudod kezelni az üzeneteidet és a regisztrált felhasználókat, a rendeléseidet, és akár még személyre szabott táblázatokat is készíthetünk neked ha igény van rá!

További előny, hogy több felhasználó is hozzáadható a rendszerhez, ...és ez még mindig csak töredéke az egyedi webáruház készítés előnyeinek!

Mivel minden, szinte automatikusan, egy helyen kezelhető, rengeteg időt megspórolhatsz magadnak. Olyan fontos időt, ami alatt egyéb feladatokra is fókuszálhatsz, amik tovább lendíthetik a vállalkozásod fejlődését.?

Nem tudod milyen funkciói kell legyenek egy webáruháznak?

Több éves webshop készítés tapasztalattal, tudjuk mik az általános problémák, és ezekre a legjobb megoldások.
Kérj ajánlatot tőlünk, és összeállítunk számodra egy általános csomagot, melyet a későbbiekben kiegészíthetünk az egyedi igényeiddel.


?

Mi a helyzet a webáruház kinézetével, amit az ügyfél lát?

A weboldal látványterve egyedileg készül, az ügyfél elképzelése és ötletei szerint. Ezek mellett a látványterv készítésénél már arra is figyelünk, hogy a honlap minél felhasználóbarátabb legyen és könnyen használható. Ez azt jelenti, hogy a termék kosárba rakása és megrendelése minél gyorsabban és egyszerűbben kell megtörténjen, akár még mobiltelefonról is.

Ahhoz, hogy a termékeket ne csak áruljuk, hanem el is adjuk az interneten, nem elég egy facebookos oldal.

Hogy miért?

Azért, mert egy szép és letisztult, a mai kornak megfelelő honlap, ami még reszponzív is, profizmust és biztonságot sugall. Olyan vállalkozásra, vagy cégre vall aki ad a minőségre és a részletekre. Ezt nyújtja a mi egyedi webáruház készítés szolgáltatásunk!

Egy igazi webáruházban sokkal több funkció áll a rendelkezésünkre, például a weboldalon elhelyezhetünk ajánlott termékek részt, időszakos akciókat állíthatunk be, megfigyelhetjük az ügyfeleink viselkedését, hol akad el a vásárlás stb...

Mindkezek mellett, mi figyelünk arra is, hogy a honlapod a google keresőoptimalizálási feltételeinek is megfeleljen, így a vevők a google keresési találatok között is hamarabb megtalálnak.

Weboldal a termékeknek

Mindezek tudatában tegyük fel a kérdést: Kitől vásárolnánk szívesebben?
Akinek van egy ilyen honlapja, vagy akinek nincs?

Ilyenkor felmerülhet az is, hogy nem-e érné meg inkább egy előre lefejlesztett webshopot vásárolni amely pár kattintással beállítható és készen is van?

webshop készítés csapat

Ha rövidtávon gondolkodunk, akkor azt kell hogy mondjuk: igen, lehet megéri havi pár ezer forintért bérelni egy kész sablon webshopot, főleg ha az egész vállalkozás számunkra csak egy hobbi.

De vajon az kielégíti minden igényünket ?

Mikor fog jönni egy olyan egyedi ötletünk, amire a bérelt webáruház egyszerűen nem képes, vagy ha meg is oldható, egy új honlap árába fog kerülni ez az egyedi fejlesztés?

A bérelt sablon olyan szempontból is hátrány, hogy amint a neve is mondja, csak egy sablon. Egy leszel a sok közül, hisz valószinűleg több más webáruház is pont ugyan úgy néz majd mint a tied. Így sokkal nehezebb lesz kitűnni a konkurencia és a könnyen felejthető sablonok tengeréből.

Akkor miért is gondolkodnánk rövidtávban?


Ha már elkezdünk egy webáruházat üzemeltetni, akkor ne azt nézzük, hogy hogyan tudom a legolcsóbban és a leghamarabb beszerezni, mert annak mindannyian tudjuk mi lesz a következménye: kapunk egy honlapot igaz gyorsan, talán olcsón is, de utólag rájövünk, hogy néhány funkció nem úgy működik, ahogy nekem kellene, egyes részek nem úgy néznek ki, ahogy én szeretném, és így tovább. Ezeket elkerülve webshop készítés előtt szánjunk elég időt és energiát átgondolni és megtervezni a részleteket, hogy legyen egy olyan webáruházunk ami úgy néz ki ahogy mi szeretnénk és a saját elvárásainknak megfelelve működik.

Te is azt szeretnéd, hogy a webshopod akár évekig működjön, és úgy ahogy te elképzelted?

Akkor ne habozz, és kérj tőlünk ingyenes webáruház készítés ajánlatot, mert amit mi kínálunk:

1

Egyedi dizájn, amit a Te elmondásod és igényeid alapján készítünk el

2

Nincs havi díj, az oldaladnak egyszeri díja lesz

3

Későbbiekben is bővíthető a webáruház

4

Élettartam GARANCIA

webáruház készítés

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Személyes adatok

Részletes ajánlatkérő megjelenítése

weboldal készítés referencia