Miért mi készítsük el új üzleti honlapodat?

Avagy a 6+1 ok, hogy miért válassz minket!

Egyedi látványterv tervezés és készítés

Egyedi látványterv tervezés és készítés

A sablonos, ötlettelen dizájnt a látogatók is egyből kiszúrják! Ha ki akarsz tűnni a honlapoddal a konkurens oldalak közül és a saját honlapodnak egyedi, minőségi megjelenést szeretnél, akkor jó helyen jársz.
Az elképzeléseidet és ötleteidet meghallgatva, mi egy egyedi, személyre szabott honlap megjelenést fogunk neked készíteni, ami a vállalkozásodat fogja tükrözni.

Reszponzív (mobilbarát) honlapkészítés

Reszponzív (mobilbarát) honlapkészítés

Biztosan találkoztál már mobilos böngészés során olyan honlapokkal, amelyek oldalra kilógtak a képernyőből, vagy olvashatatlanul kicsi volt a betűméret, esetleg nem is jelent meg rendesen mobilon a honlap. Nálunk ilyen nem fordulhat elő, mert a honlapot mobilbarát módon készítjük el, ami azt jelenti, hogy a honlap mérete az adott kijelző méretéhez fog igazodni, ezáltal kényelmes böngészést biztosít a látogatóidnak.

Böngészőfüggetlen programozás

Böngészőfüggetlen programozás

Találkoztál már honlapon olyan üzenettel, hogy az oldal megtekintése Internet Explorer böngészőben, 800x600-as felbontásnál ajánlott? Elég rosszul hangzik, ugye? Nálunk ilyennel biztosan nem fogsz találkozni. Ma már jó néhány böngésző közül választhatnak az internetezők és nem szabad, a honlapod megtekintéséhez nekik kelljen böngészőt váltani. Egy jó honlap minden böngésző alatt megfelelően működik és mi ezt biztosítjuk is Neked.

Adminisztrációs felület

Adminisztrációs felület

Már 10 évvel ezelőtt sem volt akadálya annak, hogy valaki a saját honlapját szerkeszteni tudja. Ehhez nem kell programozónak lenni vagy tanfolyamra beiratkozni. Ne hagyd magad átverni! Egy jó honlapnak nem karbantartási díja van, hanem adminisztrációs felülete, amelynek segítségével módosítható a tartalom, a fotók, vagy akár a honlapra feltöltött fájlok is. Mi ezt úgy biztosítjuk, hogy természetesen a működését is betanítjuk.

Keresőbarát honlap

Keresőbarát honlap

Egyre többen ismerik fel a keresőoptimalizálás jelentőségét. Sajnos nagyon sok a tévhit és helytelen információk keringenek a köztudatban ezzel kapcsolatban. A kereősbarát honlap kialakítás azt jelenti, hogy a honlap úgy készül el, ami a Google irányelveinek és elvárásainak megfelel, ezáltal javítva a honlap megtalálhatóságát.

Honlap üzemeltetés

Honlap üzemeltetés

A honlap működéséhez 2 fontos dologra van szükség. Az egyik a domain név: www.valami.hu. A másik a tárhely, ahol a honlap el van helyezve és a domain nevet begépelve innen jelenik meg a honlap a böngészőben. Ez utóbbi több dolog miatt is fontos. Egyrészt a tárhely biztosítja a honlap elérhetőségét 0-24 óráig az interneten. Másrészt ezen keresztül lehet szerkeszteni a honlapot, hogy mindig naprakész legyen. A megfelelő működéshez itt is rengeteg technikai beállítást kell elvégezni, amelyet mi vállalunk, hogy ezzel is segítsük azt, hogy Te a vállalkozásodra tudj koncentrálni.

A plusz egy ok, hogy miért minket válassz

+1 ok

Egy jó honlap befeketetés a jövőbe. Egy saját számítógépről, programozói tudás nélkül is frissíthető honlap évekig ki tudja szolgálni a vállalkozásodat. Mi ennek az elkészítését úgy tudjuk elősegíteni, hogy a honlapkészítés alatt és után is támaszkodhatsz fiatal, mégis sok éves tapasztalattal rendelkező, lendületes és mind a munkavégzésben, mind a kapcsolattartásban rugalmas csapatunkra.

Kérj ingyenes ajánlatot

Ajánlatot kérek!
referencia: Come2London