Honlapkészítés vagy honlapfelújítás? - Oszlassunk el egy fogalomzavart!

Lehetne azon vitatkozni, hogy a megbízók vagy a szakma kezdte el használni a honlapfelújítás fogalmát, a lényeg az, hogy az esetek 99%-ban a honlapfelújítás egy új honlapot jelent.

Jellemzően mikor van szükséged honlapfelújításra?

1

régi, elavult a honlapod

2

nem mobilbarát a weboldalad

3

nem tudod szerkeszteni a honlapod tartalmát

4

a korábbi honlapkészítőd nem tudja megvalósítani az igényeidet

5

eltűnt a honlapkészítőd és nem tudod fejleszteni a honlapodat

Honlap felújítás Debrecen
Honlapfelújítás egyszerűen Debrecenben

Új honlap? - Miért?

Ha van egy régi, düledező házunk, akkor bár lehet, hogy azt mondjuk, hogy fel kéne újítani, de mégsem arra gondolunk, hogy majd kicsit bevakoljuk és jó lesz, hanem elbontjuk és építünk helyette egy újat. Valami ilyesmi történik a honlapfelújítás során is.
Van itt még egy fontos dolog, amivel sokan nincsenek tisztában. Ha van egy meglévő honlapunk és annak van egy domain neve (www.valami.hu), akkor nem kell új domain nevet igényelni, ugyanúgy használható marad a régi, bejáratott domain név.

Honlap felújítás gyorsan

Nem a nulláról indulunk

Nagyon sokat pozitív és negatív hozadéka is lehet, ha valakinek már volt egy honlapja és szeretné lecserélni. Pozitív, mert nem a nulláról kell gondolkodni, esetleg vannak kialakult elemek, elképzelések, hogy miben lehetne jobb az új. Negatív, mert nagyon sokszor azt hiszik, hogy a felújítással meg tud maradni a régi honlap és egy kis idő- és pénz ráfordítással újat lehet belőle varázsolni. Ez még akkor sem feltétlenül igaz, ha ugyanazt kérjük fel a munkára, aki az előző honlapot elkészítette.

Honlapkészítés könnyedén, buktatók nélkül

Amiért ez Téged is érint

A honlapkészítés az egyik legdinamikusabban változó szakma. Ami 3 éve még jó volt, azt ma már csak megmosolyogja nézi az ember, hogy mai szemmel milyen komolytalan. Ez igaz, mind a megjelenésre, mint a honlap elkészítésére, a programozásra. Ezen információk birtokában már jobban érthetjük, hogy a honlapfelújítás kifejezést akkor használjuk, amikor a meglévő honlapot egy újra szeretnénk cserélni, de sok tekintetben nem a nulláról kell indulnunk.

Amennyiben úgy érzed, hogy a Te honlapodat is érdemes lehet felújítani, akkor kérd bátran ingyenes honlapfelújítási árajánlatunkat!

Kérj ingyenes ajánlatot

Ajánlatot kérek!
weboldal készítés referencia