CoderWeb honlapkészítés, weboldal és webshop készítés

Honlapkészítés, weboldal készítés árak érthetően és átláthatóan

Az ajánlatkéréstől az elkészült, garanciális honlap átadásáig

Egy új weboldal, befektetés a jövődbe, a szó legszorosabb értelmében.

Sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy egy olyan weboldal kerül elkészítésre számukra, amit igazán nem is akartak, bonyolult a használata, mindig csak frissítgetni kell, jönnek a hibaüzenetek, nem úgy működik ahogy szeretnénk, és az ember egy idő után a háta közepére se kívánja egyszerűen.

Mielőtt belevágnál, tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket:

1

Csak egy online névjegykártyát akarsz, vagy egy igazi bevételtermelő honlapot?

2

Szeretnéd a weboldaladat örömmel kezelni, az állandó szenvedés helyett?

3

Garanciát akarsz, a problémák helyett?

Ha ezeket átgondoltad magadban, és egy igazán profi honlapot szeretnél, akkor beszélhetünk a részletekről.

Egy jó weboldalon egy vállalkozás sikeressége múlhat. Hiszünk benne, hogy az általunk készített, egyedi igényekre szabott honlapokkal, hozzá tudunk járulni a vállalkozások sikerességéhez.

Ajánlatot kérek!
Telefonálok +36 30 327 1223

A honlapkészítés lépései, menete:

Igényfelmérés weboldal készítéshez

Igényfelmérés, árajánlat

A weboldal készítés nálunk az igények felmérésével kezdődik. Ez történhet írásos-, telefonos- vagy akár személyes egyeztetés keretében is. Ekkor talán még nem is állt össze rendesen, hogy pontosan mit is szeretnél. Ezért közérthetően kommunikálva, az esetleg rejtett vagy nehezen megfogalmazható igényeket is megpróbáljuk felmérni. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva rengeteg időt és energiát tudunk ezzel megspórolni mindkét fél számára.

Átbeszéljük többek közt hogy:

  • miért, milyen céllal szeretnéd a honlapot üzemeltetni
  • mik azok a funkciók amik szükségesek
  • ötleteket adunk, mit hogy lehetne a legjobban megvalósítani, felépíteni

Ez az egyeztetés lesz az alapja a személyre szabott weboldal készítés árajánlatunknak.
A számodra szükségtelen és felesleges funkciókkal nem terhelünk, mi a Számodra legjobbat akarjuk kihozni az új honlapodból!
Áttekinthető és könnyen értelmezhető ajánlatot adunk, melyet a későbbiekben újra részletesen átbeszélünk.

Egyedi honlapkészítés

Tervezés

Az első legfontosabb mozzanat természetesen nem más, mint maga a tervezés. Ahhoz, hogy elképzeléseinket megfelelően formába tudjuk önteni, először is szükségünk lesz egy jól átgondolt koncepcióra, ami végig fog vezetni minket a weboldal készítés lépésein és folyamatain.

A különböző menüpontok, funkciók mind külön tervezést igényelnek, és egy komplett oldaltérkép kidolgozása is tanácsos, mielőtt nekivágnánk a munka komolyabb szakértelmet igénylő stádiumainak.

Az első lépések:

  • meghatározni a konkrét célokat (információ átadás, ajánlatkérés, online vásárlás)
  • kiválasztani a célközönséget (országosan, vagy lokálisan látogatnák-e, csak női oldal lenne mint pl egy szépségszalon, vagy férfiak is használnák stb..)
Egyedi látványterv készítés

Látványterv készítés

A tervezési fázis után kezdődik a honlap látványterv, azaz a webdesign elkészítése. Itt fontos kihangsúlyozni, hogy mi nem sablon látványtervet készítünk!
Nem akarsz te sem egy tucat honlapot, és a látogatóid sem azt szeretnék, így a te igényeidre szabott egyedi weblap készítés mellé, egyedi látványterv is jár, mellyel megmutathatod az igazi minőséget amit képviselsz.

A honlap megjelenéséről külön egyeztetéseket tartunk veled, ez alapján készítjük el a látványtervet, amelyet szükség esetén, akár többször is módosítunk a végleges elfogadásig, ennek pedig sok más webfejlesztő céggel ellentétben, nálunk nincs felára.

A weboldalak megjelenését tervező grafikusok általában szoros együttműködésben dolgoznak a webprogramozókkal. Ez nem is csoda, hiszen a jó design akkor tud igazán működni, ha mindkét fél megfelelő rálátással rendelkezik a másik munkájára, és ha csak érintőlegesen is, de képben van az általa végzet feladat fontosságával. Ezen felül az igazán jó tervezők az aktuális trendek mellett a maradandó értékeket, illetve a megrendelő egyéni igényeit és ötleteit is próbálják szem előtt tartani munkájuk során.

Nekünk is az a célunk, hogy egy olyan weboldalt készítsünk, amivel az ügyfelünk maximálisan elégedett lesz.

weboldal fejlesztés

Programozás

A munka egyik legösszetettebb részét a programozás jelenti. Ebben a szakaszban készül el oldalunk „csontváza”, mely összetartja és működtethetővé teszi a rendszert, ekkor készülnek el a weboldalunk funkciói, valamint a látványterv alapján elkészítjük honlapjának a frontend részét is, azaz a kinézetét.

Ekkor válik a látványterven elfogadott megjelenés egy kattintható és működő honlappá.

Néhány dolog amire figyelünk webfejlesztés közben

  • a legmodernebb és legmegbízhatóbb technológiák használata
  • biztonságos egyedi rendszert használunk, a sablon CMS-ek helyett
  • hibák minimalizálása, már fejlesztés alatt automatizált tesztek futtatása
  • egyedi funkciók elkészítése a megbeszéltek alapján
  • végezetül apró finomhangolások az ügyféllel egyeztetve
Honlap tesztelés

Tesztelés

Egy weboldal beindítása előtt az utolsó állomást az elvégzett munka ellenőrzése, tesztelése jelenti. Ez rendkívül fontos feladat, hiszen ebben a stádiumban több olyan, apró hibára is fény derülhet, melyek felett korábban a programozók elsiklottak, mégis könnyedén orvosolhatók.

Ám ha ezekkel a szakemberek nem foglalkoznak, megeshet, hogy lassíthatják honlapunk betöltési idejét, vagy egyes funkciók működését teljes mértékben korlátozhatják.

Az igazán profi tervezők azonban a legapróbb részletekre is képesek odafigyelni, és ha valódi szakemberek készítik a honlapod, biztos lehetsz abban, hogy a munka jó kezekben van!

A honlap elkészülte után az utolsó lépés a honlap alap beállítása, valamint egy alapszintű technikai keresőoptimalizálás elvégzése, melynek hatására már alapból kedvező helyzetből indulunk a Google szemében.

weblap átadás

Honlap átadás

Ez nem jelent mást, mint hogy a weboldal készítés után személyesen vagy telefonon bemutatjuk a weboldal adminisztrációs felületének a működését, sorra vesszük a funkciókat, átbeszéljük a lehetséges beállításokat és a felmerülő kérdéseket.

Ez a felület természetesen magyar nyelvű, nem tartalmaz felesleges részeket, amiben el lehet tévedni. Aki egy szövegszerkesztővel elboldogul, annak ezt is gyerekjáték lesz elsajátítani.

A honlap átadása után el lehet kezdeni használni a honlapot, valamint tartalommal feltölteni. Ha volt igény online marketing vagy keresőoptimalizálás szolgáltatásra, akkor megkezdjük ezeknek a kivitelezését is.

Honlap üzemeltetés és garancia, nem csak Debrecenben

Honlap üzemeltetés, garancia

Végül nem marad más hátra, mint az újonnan elkészült oldalt feltölteni tartalommal. Egy honlap minél gyakrabban, minél profibb anyagokkal kerül frissítésre, annál vonzóbb lesz majd a látogatók számára, és annál hamarabb térül majd meg az elkészítésébe fektetett munka és energia

Az elkészült és tartalommal feltöltött honlapot el kell helyezni egy szerverre, amelyen keresztül a hét minden napján, 0-24 óráig elérhető lesz. Ebben is segítséget nyújtunk, nem szükséges emiatt semmiféle képzést vagy tanfolyamot elvégezni, ha igény van rá minden a weboldalhoz kapcsolódó adminisztrációt és szerver beállítást ami a weboldalhoz szükséges elvégzünk ingyenesen.

Amennyiben igény van rá, honlaphoz tartozó email címek is ebben a fázisban kerülnek beállításra és élesítésre.

Az általunk elkészített honlapokra természetesen élettartam működési garanciát vállalunk, bármilyen hiba, vagy gond merülne fel, a lehető leghamarabb ingyenesen megoldjuk.

Attól sem kell félned, hogy ha rég nem léptél be a szerkesztőbe és elfelejtetted hogyan kell belépni, vagy már nem emlékszel, hogyan kellett szerkeszteni a honlapot, ezekben is díjmentesen segítünk.

Ajánlatot kérek!
Telefonálok +36 30 327 1223

Nem szabad, hogy a honlapkészítés csak egy mutatós weboldal legyártásából álljon

A weboldal készítés meghatározó része a UX, azaz a felhasználói élmény, illetve a grafika is óriásit dob a kínálatunk megítélésén. De azért továbbra is az egység az, ami igazán számít.

Nem csak a menő designról szól

Sokan esnek manapság abba a hibába, hogy “kötelességből” vásárolnak maguknak egy honlapot - minél olcsóbban. A legfontosabb elvárásuk pedig csak annyi: jól nézzen ki. Merthogy az magától értetődik, hogy ha van honlap, jön a látogató is, és lesz vásárló is - gondolják.

Ez sajnos nem így van. Pár hónap után ezt a többség be is látja… Ekkor vagy elmegy a kedve az egész online jelenléttől. Vagy tanulópénzként fogja fel a hibát, és megkeres egy olyan honlapkészítő céget, ahol nem csak a külsőre adnak.

Sokan írnak nekünk olyan üzenetet, amiből egyértelműen kiderül, hogy egy korábbi, nem igazán működő honlap helyett szeretnének egy olyat, amire alapozva végre hatékony marketinget lehet építeni.

És, hogy mit tudunk válaszolni nekik?

Először is elmondjuk, hogy mitől lesz egy honlap olyan, ami releváns látogatókat hoz, és nem is riasztja el azokat egy pillanat alatt.

weboldal készítés árak személyre szabva

Mire figyeljünk?

A honlap elkészítés során a felhasználói szokások, a leendő ügyfelek igényeinek ismerete meghatározó. Ha tudjuk, hogy ki fogja látogatni az oldalt, az milyen eszközről teszi ezt, máris tudjuk az alap irányokat. Ugyanakkor ügyelni kell az optimalizálási elvárásokra.

Egyebek mellett a jól áttekinthető struktúrára, arra, hogy gyorsan betöltődjön az oldal, jól mutasson mobilon és megfelelően megírt legyen azon a tartalom. És itt egy nagyon fontos teendőhöz érkeztünk.

A weboldal tartalmának ugyanis a keresőmotorokkal és magukkal az információt kereső felhasználókkal is kapcsolatba kell lépni. Ez utóbbi lényegében a szövegíró feladata, de az, hogy mondjuk a Google kereső is helyesen térképezze fel és szeresse is a weboldalt, az már a honlap készítés teendői közé tartozik.

Hiába írsz ugyanis egy jó szöveget, ha a háttér nem tökéletes. Illetve hiába írod tele kulcsszavakkal a postot vagy az egész weboldaladat, ha a Google nem a te elvárásaidnak megfelelően térképezi fel a felületet. Szóval az alap a jó honlap.

Ebben az esetben is érvényes az a mondás: a legfontosabb az összhang, az egység.

A lényeg, hogy a belső legalább annyira számít, mint a külső. Ezt ne feledjük, amikor új honlapot készíttetünk.

Figyeljünk oda, hogy a weblap készítés ne csak egy mutatós weboldal legyártásából álljon. Lényeges, hogy az általunk megbízott szakértő a keresők számára és a releváns látogatók igényeinek megfelelően is optimalizálja a weboldalt. Tartalmilag és kialakításban is.

Nálunk számít, hogy ne csak egy honlapot adjunk ki a kezünkből, hanem egy olyan marketingeszközt, ami valóban alkalmas arra, hogy kézzelfogható eredményt hozzon a vállalkozásodnak.

Neked is jól jönne egy ilyen weboldal?

Ajánlatot kérek!
Telefonálok +36 30 327 1223

Honlapkészítés árak, költségek

A piacon nagyon változatos weboldal készítési árakkal találkozunk, nézzük át ezeket részletesebben, valamint hogy miket tartalmazhatnak ezek

Domain, azaz a weboldal címe

Minden honlaphoz szükség van egy webcímre, azaz domain névre, ennek segítségével érhetjük el a honlapot ha beütjük a böngészőbe a címet pl: www.coderweb.hu

Szerencsére ez az egyik legkisebb költségünk a honlapkészítés alatt, ez körülbelül olyan évi 2-3 ezer forintból kijön, ha csak nem akarunk valamin nagyon speciális domain végződést, de általában erre semmi szükségünk nem lesz.

Weboldal tárhely, webhosting, szerver bérlés

A weboldalunkat el kell helyezni az interneten, erre szükség van egy online tárhelyre egy szerveren.

Ha nagy forgalmat fog kiszolgálni a honlapunk, akkor van értelme saját szervert bérelni, de a legtöbb esetben egy általános honlap számára bőven elegendő lesz egy un. webhosting szolgáltatás, azaz csak egy tárhelyet bérelnünk.

Itt is rengeteg opciót kell figyelembe vennünk, az operációs rendszertől kezdve, a tárhely sebességén át (pl. SSD tárhelyek gyorsabbak, ajánlottak) egészen a felhasználható hely méretéig és az igényelt email címek számáig.

Nem kell megijedni ezektől a technikai információktól, mi mindenben segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet, az árat, valamint költséghatékonyságot is figyelembe véve.

Egy átlagos honlapnál ezek a költségek kb. évi 10 ezer forint körül szoktak alakulni.

Honlap karbantartás

Ez egy olyan költség ami nagyon eltérő a webfejlesztő cégeknél, mind árban, mind szolgáltatásban.

Sokszor a karbantartás árát évekig fizeti az ügyfél, de szó szerint semmit nem kap ezért cserébe. Nálunk nincsenek ilyen rejtett költségek, mi nem kérünk karbantartási díjat, a honlap alap karbantartását díjmentesen elvégezzük ha szükséges, az ügyfélszolgálatunk is örömmel és díjmentesen nyitva áll az ügyfeleink számára.

honlapkészítés árak, milyen költségek merülhetnek fel
Ajánlatot kérek!
Telefonálok +36 30 327 1223

Weboldal készítés árak

Itt érkeztünk meg magának a honlapnak az elkészítési árához, de ez már sajnos nem olyan egyszerű mint az előbbi költségtételek. Először nézzük át, milyen típusai vannak a weboldalaknak.

Ingyenes weboldal?

Szerintem mindenki tudja, hogy ingyenes weboldal nem létezik. Általában itt a legjellemzőbbek a rejtett karbantartási vagy ilyen olyan címszóval kiszámlázott havi vagy éves költségek, vagy nem kívánt reklámmal látják el az elkészült weblapunkat. Ezek mellett itt az ügyfél ideje és munkája lesz benne, aki „összekattintgathatja” magánk a weboldalát, szerintem kár több szót pazarolni erre az opcióra, annyira komolytalan.

A legolcsóbbak

Rengeteg keresés van az olcsó weboldalkészítés kifejezésekre, bár ez egy relatív fogalom, de általában ezt a kategóriát értik alatta.

Már 50-80 ezer forint körül hirdetnek sokan weboldal készítést, ezekben a csomagokban általában egy ingyenes CMS rendszer alapbeállítását kapjuk, valamint választhatunk hozzá egy sablon látványtervet egy listából, és lesz egy teljesen ugyanolyan weblapunk mint párszáz másik honlaptulajdonosnak.

Ebben a kategóriában ne nagyon akarjunk átalakítgatni, áthelyezgetni dolgokat, néhány apróságot leszámítva mindent fixen kapunk, az egyedi ötleteket és igényeket pedig egyenesen felejtsük el, általában az ügyfélszolgálattal és a garanciával együtt. Jellemzően ez a fentebb említett kategória, amikor a megrendelő meg fogja unni a problémákat, és ezután akarni fog egy igazi honlapot…

CMS: „content management system” azaz tartalomkezelő rendszer. Legegyszerűbben egy alap weboldalnak nevezhetnénk, aminek segítségel menedzselhetjük a honlapunkat és tartalmát. Ezek közül a legismertebbek a Wordpress, Joomla, WooCommerce, de rengeteg egyéb van még.

Profi honlapkészítés

Elérkeztünk a weboldal készítés felső kategóriájához, ahol már jó esetben számíthatsz egy igazán profi honlapra. Ezeknek a honlapoknak az ára 100e ft-tól egészen a csillagos ég, a honlap összetettségtől és a cég árazásától függően, ezért itt már nagyon nehéz konkrét árakról beszélni az adott honlappal kapcsolatos további információk nélkül.

Itt is elmondhatjuk, hogy ahány weblapkészítő cég, annyi felfogás, de az egyszerűség kedvéért csak két fő irányt választanánk szét.

Az egyik irány az előző kategóriában megismert CMS rendszerek, de itt kis szerencsével már hozzáértő fejlesztőkkel is találkozhatunk, akik tényleg értenek az adott CMS-hez, profin beállítják őket, a hozzáértők már egyedi webdesignt készítenek számodra, valamint vannak cégek akik akár egyedi funkciókat és pluginokat is készíthetnek számodra. Ez a kategória árban nagyon összefolyik az előzővel az alsó szegmensben, szóval nagyon óvatosan a választással!

A másik irány az egyedi honlapkészítés, amikor egy egyedi rendszert használ a fejlesztőcég, és ennek segítségével fog elkészülni a honlapod. Itt már szinte minden esetben egyedi webdesignt és látványtervet fognak számodra készíteni, valamint meg tudják valósítani szinte bármilyen egyedi ötletedet és igényeidet is.

Ezt csak a legtapasztaltabb cégektől várhatod, de mi emellett tettük le a voksunkat, hiszen az elvünk az, hogy profi, minőségi munkát adjunk ki a kezünkből, és minden ügyfelünk elégedetten használja az új weboldalát!

Mivel kínálunk többet?

1

marketing szemléletű hozzáállás és megtervezés

2

keresőoptimalizálásra felkészített weboldal

3

bármikor szerkeszthető egyedi igények alapján is

4

utókövetés, mi nem engedjük el az ügyfeleink kezét

5

egy minőségi honlap nem kiadás, hanem befektetés!

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Személyes adatok

Részletes ajánlatkérő megjelenítése

weboldal készítés referencia

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A honlapkészítés az a folyamat, amikor megtervezésre majd elkészítésre kerül egy új weboldal, ami megtalálható lesz az interneten.
A weboldal ára nagyban függ a felhasznált rendszertől, valamint az elkészített funkcióktól. Elérhetőek már egész olcsón, szinte ingyen is weboldalak, de egy profi honlap az ami igazán meg fog térülni. Bővebben itt.
A honlapkészítéskor legtöbbször felmerülő költségek a domain cím, a tárhely ára, valamint maga az új weboldal ára.
Egy profi weboldalhoz nem szükséges rendszeres karbantartás, esetleg csak időszakos. De egy bővítményekkel teletűzdelt Wordpress oldalhoz nagyon ajánlott a rendszeres felügyelet, karbantartás.

Ahová a leggyakrabban készítünk weboldalt:

… és még sok más város, kezdve a legapróbb falvaktól egészen az országhatárokon átívelő nemzetközi projectekig. Keress minket bátran!