CoderWeb honlapkészítés, weboldal és webshop készítés

Honlapkészítés érthetően és átláthatóan

Az ajánlatkéréstől az elkészült, garanciális honlap átadásáig

Az irreálisan alacsony és az irreálisan magas honlapkészítési árakat is kezeld fenntartással. Meg kell próbálni összehasonlítani ezeket, mert csak így lesz esélyed kiigazodni az útvesztőben.

Néhány tipp, hogy mire érdemes figyelni honlapkészítés során:

1

Mit és hogyan kommunikál a honlapkészítő cég?

Sokan mindent megígértnek, hogy elnyerjék a munkát, azután majd nem, vagy nem úgy teljesítenek.

2

Értem is, amit a másik oldal mond, vagy csak hallom?

Mintha eltérő nyelvet beszélnénk, nem értek semmit és már kérdezni sem merek.

3

Ha rákérdezek valamire, akkor számomra is érthető választ kapok?

Legyen az a weboldal készítéssel, a működéssel vagy akár az árral kapcsolatos.

Egy jó weboldalon egy vállalkozás sikeressége múlhat. Hiszünk benne, hogy az általunk készített, egyedi igényekre szabott honlapokkal, hozzá tudunk járulni a vállalkozások sikerességéhez. Igyekszünk úgy kommunikálni, hogy a honlapkészítés minden lépése és folyamata érthető legyen. A közös munka során, az esetlegesen megváltozó igényeket is rugalmasan kezeljük.

A honlapkészítés lépései, menete:

Igényfelmérés weboldal készítéshez

Igényfelmérés, árajánlat

A weboldal készítés nálunk az igények felmérésével kezdődik. Ez történhet írásos-, telefonos- vagy akár személyes egyeztetés keretében is. Ekkor talán még nem is állt össze rendesen, hogy pontosan mit is szeretnél. Ezért közérthetően kommunikálva, az esetleg rejtett vagy nehezen megfogalmazható igényeket is megpróbáljuk felmérni. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva rengeteg időt és energiát tudunk ezzel megspórolni mindkét fél számára. Ez az egyeztetés lesz az alapja a személyre szabott weboldal készítés árajánlatunknak. A számodra szükségtelen és felesleges funkciókkal nem terhelünk. Áttekinthető és könnyen értelmezhető ajánlatot adunk.

Egyedi látványterv készítés

Látványterv készítés

Az ajánlati fázis és a szerződéskötés után kezdődik a honlap látványterv elkészítése. Itt fontos újra kihangsúlyozni, hogy nem sablon látványtervet készítünk. A honlap megjelenéséről külön egyeztetést tartunk, ez alapján készítjük el a látványtervet, amelyet szükség esetén, akár többször is módosítunk a végleges elfogadásig, ennek nincs felára. Nekünk is az a célunk, hogy egy olyan weboldalt készítsünk amivel az ügyfelünk maximálisan elégedett.

Honlapkészítés debrecen

Honlapkészítés

Ebben a fázisban történik a weboldal programozása, azaz az elfogadott látványterv alapján elkészítjük honlapját. Ekkor válik a látványterven elfogadott megjelenés egy kattintható és működő honlappá. A honlap tesztelését sem hárítjuk Rád és nincs is külön díja, mint más konkurenseknél, szerintünk ez a honlapkészítés szerves része. A weboldal elkészülte után az utolsó lépés a honlap alap beállítása, valamint egy alapszintű keresőoptimalizálás elvégzése.

Honlap átadás

Honlap átadás

Ez nem jelent mást, mint hogy a weboldal készítés után személyesen vagy telefonon bemutatjuk a honlap adminisztrációs felületének a működését. Ez természetesen magyar nyelvű, nem tartalmaz felesleges részeket, amiben el lehet veszni. Aki egy szövegszerkesztővel elboldogul, annak ezt is gyerekjáték lesz elsajáítani. A honlap átadása után el lehet kezdeni használni a honlapot, valamint tartalommal feltölteni. Ha volt igény online marketing vagy keresőoptimalizálás szolgáltatásra, akkor megkezdjük ezeknek a kivitelezését is.

Honlap üzemeltetés és garancia, nem csak Debrecenben

Honlap üzemeltetés, garancia

Az elkészült és tartalommal feltöltött honlapot el kell helyezni egy szerverre, amelyen keresztül a hét minden napján, 0-24 óráig elérhető lesz. Ebben is segítséget nyújtunk, nem szükséges emiatt mindenféle rendszergazda tanfolyamra beiratkozni. Az általunk elkészített honlapokra természetesen élettartam működési garanciát vállalunk. Attól sem kell félned, hogy ha rég nem léptél be a szerkesztőbe és elfelejtetted hogyan kell vagy már nem emlékszel, hogyan kellett szerkeszteni a honlapot, ezekben díjmentesen segítünk.

Kérj ingyenes ajánlatot

Ajánlatot kérek!
referencia: Come2London