CoderWeb honlapkészítés és honlapfelújítás gyorsan
info@coderweb.hu
06 30 327 1223

Honlapkészítés érthetően és átláthatóan

Az ajánlatkéréstől az elkészült, garanciális honlap átadásáig

Az irreálisan alacsony és az irreálisan magas honlapkészítési árakat is kezeld fenntartással. Meg kell próbálni összehasonlítani ezeket, mert csak így lesz esélyed kiigazodni az útvesztőben.

Néhány tipp, hogy mire érdemes figyelni:

1

Mit és hogyan kommunikál a honlapkészítő cég?

Sokan mindent megígértnek, hogy elnyerjék a munkát, azután majd nem, vagy nem úgy teljesítenek.

2

Értem is, amit a másik oldal mond, vagy csak hallom?

Mintha eltérő nyelvet beszélnénk és már kérdezni sem merek.

3

Ha rákérdezek valamire, akkor számomra is érthető választ kapok?

Legyen az a működéssel vagy akár az árral kapcsolatos.

Egy jó honlapon egy vállalkozás sikeressége múlhat. Hiszünk benne, hogy az általunk készített, egyedi igényekre szabott honlapokkal, hozzá tudunk járulni a vállalkozások sikerességéhez. Igyekszünk úgy kommunikálni, hogy minden lépés és folyamat érthető legyen. A közös munka során, az esetlegesen megváltozó igényeket is rugalmasan kezeljük.

A honlapkészítés lépései, menete:

Igényfelmérés weboldal készítéshez

Igényfelmérés, árajánlat

A weboldal készítés nálunk az igények felmérésével kezdődik. Ez történhet írásos-, telefonos- vagy akár személyes egyeztetés keretében is. Ekkor talán még nem is állt össze rendesen, hogy pontosan mit is szeretnél. Ezért közérthetően kommunikálva, az esetleg rejtett vagy nehezen megfogalmazható igényeket is megpróbáljuk felmérni. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva rengeteg időt és energiát tudunk ezzel megspórolni mindkét fél számára. Ez az egyeztetés lesz az alapja a személyre szabott árajánlatnak. A számodra szükségtelen és felesleges funkciókkal nem terhelünk. Áttekinthető és könnyen értelmezhető árajánlatot adunk.

Egyedi látványterv készítés

Látványterv készítés

Az ajánlati fázis és a szerződéskötés után kezdődik a honlap látványterv elkészítése. Itt fontos újra kihangsúlyozni, hogy nem sablon látványtervet készítünk. A honlap megjelenéséről külön egyeztetést tartunk, ez alapján készítjük el a látványtervet, amelyet szükség esetén, akár többször is módosítunk. Ennek nincs felára.

Honlapkészítés debrecen

Honlapkészítés

Az elfogadott látványterv alapján, elkészítjük honlapját. Ekkor válik a látványterven elfogadott megjelenés egy kattintható és működő honlappá. A honlap tesztelését sem hárítjuk Rád és nincs is külön díja, mint más konkurenseknél.

Honlap átadás

Honlap átadás

Ez nem jelent mást, mint hogy személyes vagy telefonon bemutatjuk a honlap szerkesztő felületének a működését. Ez természetesen magyar nyelvű, nem tartalmaz felesleges részeket, amiben el lehet veszni. Aki egy szövegszerkesztővel elboldogul, annak ezt is gyerekjáték lesz elsajáítani.

Honlap üzemeltetés és garancia, nem csak Debrecenben

Honlap üzemeltetés, garancia

Az elkészült és tartalommal feltöltött honlapot el kell helyezni egy szerverre, amelyen keresztül a hét minden napján, 0-24 óráig elérhető lesz. Ebben is segítséget nyújtunk, nem szükséges emiatt mindenféle rendszergazda tanfolyamra beiratkozni. Az általunk elkészített honlapokra természetesen működési garanciát vállalunk. Attól sem kell félned, hogy ha rég nem léptél be a szerkesztőbe és elfelejtetted hogyan kell vagy már nem emlékszel, hogyan kellett szerkeszteni a honlapot, ezekben díjmentesen segítünk.

Kérj ingyenes ajánlatot

Ajánlatot kérek!
referencia: Come2London