CoderWeb honlapkészítés, weboldal és webshop készítés

Ajánlatkérés

Mikor kérj mindenképp ajánlatot?

1

régi, elavult, lassú a honlapod

2

a honlapod nem mobilbarát, így látogatókat veszítesz

3

nem tudod szerkeszteni a honlapod tartalmát

4

a korábbi honlapkészítőd nem tudja megvalósítani az igényeidet

5

eltűnt a honlapkészítőd és nem tudod fejleszteni a honlapodat

6

kevés a bevételed, mert túl kevés a látogatód

7

még egyáltalán nincs honlapod

Honlapkészítés Árajánlat

Egy honlap manapság már jóval több mint egy "online névjegykártya", és ezt ki kell használni! Mutasd be részletesen a céged, hogy mivel foglalkoztok, miben vagytok Ti a legjobbak, mutasd be a termékeid, vagy akár áruld közvetlen a weboldaladon őket. Egy megbízható, hiteles vállalkozás már nem jelenhet meg egy elavult honlappal, vagy egy ingyenes sablonnal, neked egy profi honlap kell!

Főbb szolgáltatásaink, amiben tudunk neked segíteni:

Honlapkészítés: Egy egyedi látványterv kerül elkészítésre a Te ötleteid alapján, amit addig módosítunk amíg minden igényednek meg fog felelni, majd lefejlesztjük számodra a weboldalt, olyan funkciókkal amelyekre szükséged van. Nincsenek haszontalan funkciók amiért feleslegesen fizetsz, úgy fog működni a weboldal, ahogyan Te szeretnéd. A honlap elkészülte után élettartam garanciát vállalunk a működésére, valamint követni fogjuk a szerver verziók frissítését is, hogy biztosan éveken át jól működő weboldalad legyen.

Keresőoptimalizálás: Egy honlap akkor működik igazán, ha van rajta elég látogatók. Mi ebben is tudunk segíteni neked, a megfelelő kulcsszavak kiválasztásával, a konkurencia elemzésével, valamint a megfelelő optimalizálási feladatok ellátásával. A keresőoptimalizálás során a honlapoddal megcélozzuk a Google első oldalt, amely elérése hosszútávra bebiztosítja a megfelelő számú látogatód számodra.

Online marketing: Szeretnél kiemelt helyen megjelenni a Google keresőben, vagy a közösségi médiában pl.: Facebookon, Instagrammon? Összeállítunk számodra egy marketing stratégiát, meghatározzuk a pontos célközönséged, elkészítjük a reklámjaidat, és már kezdődhet is a hirdetés!

Egyedi ajánlat - számodra összeállítva

Ahogy nincs két egyforma vállalkozás, úgy nincs két egyforma honlapkészítési igény sem, ezért mi személyre szabott megoldást kínálunk neked. Meghallgatjuk és megbeszéljük az elképzeléseidet, megvizsgáljuk a jelenlegi honlapodat, elmondjuk az ötleteinket, és a számodra legjobb ajánlatot állítjuk össze.

Az első lépés

Ha már van konkrét elképzelésed az új honlapodat illetően, esetleg a régi honlapodat szeretnéd felújítani, vagy még csak ötlet szintjén gondolkodsz egy honlap megvalósításán, akkor sincs más dolgod, csak kitölteni a lenti mezőket az adataiddal és ötleteiddel, és mi összeállítjuk a számodra legoptimálisabb megoldást.

Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel, töltsd ki a lenti űrlapot most, és hamarosan keresni fogunk!

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!

Személyes adatok

Projekt adatok

Gyors, egyszerű, korszerű, kérjen ajánlatot, coderweb,debrecen