Ajánlatkérés

Mikor kérj mindenképp ajánlatot?

Ha régi, elavult, lassú a honlapod
Ha eltűnt a honlapkészítőd és nem tudod fejleszteni a honlapodat
Ha a honlapod nem mobilbarát, így látogatókat veszítesz
Ha kevés a bevételed, mert túl kevés a látogatód
Ha nem tudod szerkeszteni a honlapod tartalmát
Még egyáltalán nincs honlapod
Ha a korábbi honlapkészítőd nem tudja megvalósítani az igényeidet
Ha bármelyik is igaz rád, ne habozz!  Kérj ajánlatot!

Egy honlap manapság már jóval több mint egy "online névjegykártya", és ezt ki kell használni!

Mutasd be részletesen a céged, hogy mivel foglalkoztok, miben vagytok Ti a legjobbak, mutasd be a termékeid, vagy akár áruld közvetlen a weboldaladon őket.

Egy megbízható, hiteles vállalkozás már nem jelenhet meg egy elavult honlappal, vagy egy ingyenes sablonnal, neked egy profi honlap kell!

Főbb szolgáltatásaink

Honlapkészítés

Egy egyedi látványterv kerül elkészítésre a Te ötleteid alapján, amit addig módosítunk amíg minden igényednek meg fog felelni, majd lefejlesztjük számodra a weboldalt, olyan funkciókkal amelyekre szükséged van.

Nincsenek haszontalan funkciók, amiért feleslegesen fizetsz, úgy fog működni a weboldal, ahogyan Te szeretnéd.

A honlap elkészülte után élettartam garanciát vállalunk a működésére, valamint követni fogjuk a szerver verziók frissítését is, hogy biztosan éveken át jól működő weboldalad legyen.

Keresőoptimalizálás

Egy honlap akkor működik igazán, ha van rajta elég látogató.

Mi ebben is tudunk segíteni neked, a megfelelő kulcsszavak kiválasztásával, a konkurencia elemzésével, valamint a megfelelő optimalizálási feladatok ellátásával.

A keresőoptimalizálás során a honlapoddal megcélozzuk a Google első oldalt, amely elérése hosszútávra bebiztosítja a megfelelő számú látogatód számodra.

Online marketing

Szeretnél kiemelt helyen megjelenni a Google keresőben, vagy a közösségi médiában pl.: Facebookon, Instagrammon? Összeállítunk számodra egy marketing stratégiát, meghatározzuk a pontos célközönséged, elkészítjük a reklámjaidat, és már kezdődhet is a hirdetés!

Egyedi ajánlat - számodra összeállítva

Ahogy nincs két egyforma vállalkozás, úgy nincs két egyforma honlapkészítési igény sem, ezért mi személyre szabott megoldást kínálunk neked.

Meghallgatjuk és megbeszéljük az elképzeléseidet, megvizsgáljuk a jelenlegi honlapodat, elmondjuk az ötleteinket, és a számodra legjobb ajánlatot állítjuk össze.

Az első lépés

Ha már van konkrét elképzelésed az új honlapodat illetően, esetleg a régi honlapodat szeretnéd felújítani, vagy még csak ötlet szintjén gondolkodsz egy honlap megvalósításán, akkor sincs más dolgod, csak kitölteni a lenti mezőket az adataiddal és ötleteiddel, és mi összeállítjuk a számodra legoptimálisabb megoldást.

Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel, töltsd ki a lenti űrlapot most, és hamarosan keresni fogunk!

Kérj tőlünk ingyenes árajánlatot!