Utolsó frissítés: Szerző:

Így válaszd ki a számodra megfelelő weboldalkészítőt

Egy üzleti weboldal megtervezéséhez és létrehozásához megtalálni a megfelelő ügynökséget nem egyszerű feladat. Egy egyszerű Google keresés kismillió eredménnyel szolgál, és szinte minden cég más megoldásokkal, más feltételekkel, illetve eltérő áron dolgozik.

Természetesen mindegyikben megegyezik, hogy a legjobbnak tartja magát a piacon.

De hogyan választhatod ki közülük azt, amelyik valóban azt nyújtja, amit szeretnél és profi munkát végez? Most mutatunk pár alapvető dolgot, melyek segíthetnek eligazodni a weboldaltervezéssel, weboldalkészítéssel és működtetéssel kapcsolatos vállalkozások tengerében!

Tudd, hogy mit szeretnél

Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra megfelelőt, a legfontosabb, hogy tiszta elképzelésekkel rendelkezzünk. Mindig tudjuk, mit várunk az együttműködéstől, milyen eredményre számítunk. Mind funkcionalitás, mind pedig a megjelenés terén.

Akadnak olyan designer vállalkozások, melyek kizárólag az arculat megalkotásával foglalkoznak, de találsz olyanokat is, akik a programozástól kezdve egészen a karbantartásig, minden fontos feladatot elvégeznek helyetted.

Utóbbi egyszerűbbé teheti a folyamatot, hiszen az első lépésektől kezdve mindent egy helyen intézhetsz, ebben pedig általában a saját területükön profi szakemberek lesznek segítségedre.

Figyelj a referenciákra

Az persze, hogy milyen megoldást választasz, egyértelműen csak személyes igényeidtől és elképzeléseidtől függ. Mielőtt azonban felkeresnél egy ügynökséget, fontos, hogy jól nézd meg a portfóliójukat.

Érdemes olyan céggel dolgoznod, melynek korábban készített munkái megjelenésben és funkcionalitásban is hasonlítanak elképzeléseidhez. Egy hatékony webshopot például nagyobb valószínűséggel tud az igényeidnek megfelelően kivitelezni egy olyan vállalkozás, melynek portfóliójában széles körben megtalálhatók e-kereskedelmi oldalak.

Abban az esetben, ha referenciáik illeszkednek az általad megálmodott képhez, már egy lépéssel előrébb vagy ahhoz, hogy megtaláld azt a vállalkozást, amely segít álmaid weboldalának megalkotásában.

Különösen figyelj a funkcionalitásra

Üzleti weboldalad reprezentálja vállalkozásodat az online világban, éppen ezért a megjelenés fontos. Azonban önmagában még nem minden. Ha a weboldal nehezen navigálható, esetleg bizonyos eszközökön nem jeleníthető meg megfelelően, akkor a szemet gyönyörködtető látvány mit sem ér.

A felhasználói élmény és a felhasználói felület (UX és UI) megtervezése egyaránt kulcsfontosságú részét képezik egy funkcionális és felhasználóbarát webhely létrehozásának, amely elősegíti vállalkozásod növekedését.

Éppen ezért fontos, hogy olyan weboldal készítő céget válassz, akik mindkét terepen megállják a helyüket és képesek minden eszköz felhasználói számára hibátlanul működő oldalt tervezni.

A kommunikáció nagy jelentőséggel bír

A hatékony és gördülékeny munka érdekében fontos, hogy az előző pontokban említett feltételek mindegyike teljesüljön. Akad még azonban valami, ami szintén kulcsfontosságú. Ez pedig nem más, mint a köztünk és a weboldalunkkal foglalkozó cég közti kommunikáció problémamentessége.

A honlap megalkotása során ugyanis rengeteg módosítási igény, kisebb és nagyobb kérés is felmerülhet. A tökéletes végeredmény érdekében pedig olyan cégre van szükség, mely odafigyel az ügyfelek igényeire és mindig képes javaslatot tenni a felmerülő kérésekre, esetleges problémákra.

Éppen ezért kiemelt jelentősége van annak, hogy mind a tervezés, mind pedig a karbantartás során fontos, hogy az általunk választott ügynökség képes legyen a gyors és zökkenőmentes kommunikációra.

Ha szeretnél nyugodtan hátradőlni, mi segítünk

Abban az esetben, ha üzleti weboldalad elkészítését szeretnéd profi szakemberekre bízni, az alapoktól kezdve egészen a karbantartásig és a keresőoptimalizálásig, nálunk a legjobb helyen jársz!

Weboldalad elkészítése során a Te és célközönséged igényeire egyaránt odafigyelünk.

Ha minket választasz, hogy nem csak trendi megjelenésű, de funkcionalitását tekintve is teljes, kulcsrakész weboldalt kapsz, melyre élettartam garanciát vállalunk. Az esetleges problémák elhárításában és kérdéseid megválaszolásában a lehető leghatékonyabb módon, díjmentesen segítünk!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajánlott bejegyzések

2023. november 29.

Amikor honlapkészítésről van szó, sokan nincsenek tisztában azzal, milyen weboldaltípusok léteznek. Többek között ez az oka annak, hogy nem igazán tudják megfogalmazni, mire is lenne szükségük. Te is szeretnél egyedi honlapot, de nem tudod, hogy milyen lehetőségeid vannak? Akkor olvasd el cikkünket!

2019. június 06.

Honlapod nézettségének növelése érdekében rengeteg praktikát bevethetsz. Akadnak azonban olyan dolgok, melyek apróságnak tűnnek, mégis rengeteget számíthatnak egy weboldal sikerének szempontjából. Az alábbi bejegyzésben röviden megmutatjuk, mi is az a konverzió, és mit tehetsz annak érdekében, hogy a Te weboldalad is hatékonyabban alakítsa az egyszerű látogatókat aktív felhasználókká, visszatérő vásárlókká!

Népszerű bejegyzések