Honlapkészítés és keresőoptimalizálás blog

2021. május 11.

Egy gondosan felépített weboldal több szempontból is marketingstratégiád egyik leghatékonyabb eszköze. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk azt, hogyan szerezhetsz több hírlevél-feliratkozót vagy lelkes követőt a közösségi médiában, akik akkor is értesülni fognak majd az üzleteddel kapcsolatos, fontos hírekről, ha épp nem kattintanak a weboldaladra!

2019. október 02.

Rengeteg weboldal akad, melynek célja nem több egy adott vállalkozás bemutatásánál, szolgáltatásainak és termékeinek ismertetésénél. Olyanok ezek, mint egy egyszerű katalógus vagy prospektus virtuális verziói. Ha Te azonban többre vágysz, és szeretnéd online felületed lehetőségeit a lehető leginkább kihasználni érdemes látogatóidat aktivitásra ösztönöznöd!

2019. szeptember 08.

Bárhonnan is érkeznek a látogatók weboldaladra, egy dologban egészen biztos lehetsz: ha nem ismerik a vállalkozásodat, elsőként szeretnének rólad többet megtudni. A tájékozódást pedig kilencven százalékban a honlapod főoldalán fogják kezdeni. A tökéletes kezdőlap tehát elengedhetetlen alappillére egy sikeres vállalkozás jól működő weboldalának, hiszen ez a közös bizalom kiépítésének egyik alapja.