Honlapkészítés Debrecen

honlapkészítés Debrecen
Weboldal készítés Debrecen és az egész ország területén.

Manapság egy weboldal már kötelező elvárás egy vállalkozásnak, online jelenlét nélkül már szinte labdába sem lehet rúgni.
De ne azért legyen weboldalunk, mert már a konkurenciának is van, meg mert elvárás, legyen már nekünk is... Nem!

Ha már honlapkészítésre adjuk a fejünket, akkor ragaszkodjunk ahhoz, hogy egy profi weboldal készüljön el, ne csak egy sablonos online névjegykártyát tudjunk mutatni ami csak viszi a pénzt, hanem legyen egy weboldal rendszerünk ami bevételt is termel nekünk.

Mi ebben tudunk segíteni Neked!

Honlapkészítés Debrecenben, akár személyes konzultációval

Mi kell ahhoz, hogy elkezdjünk együtt dolgozni a weboldaladon?
Első lépésként, ha egy profi honlapot szeretnél a vállalkozásodnak, és szeretnél velünk dolgozni, kérj tőlünk ajánlatot a lenti űrlap kitöltésével, vagy hívj minket a +36 30 327 1223 telefonszámon.

Mi történik ajánlatkérés után?

Az ajánlatkérés után az első lépés, hogy telefonon megkeresünk, és egyeztetjük az elképzeléseidet.

Ha szeretnéd, Debrecenben személyesen is tudunk egyeztetni a honlapkészítésről, hisz tudjuk hogy sokan jobban preferálják a személyes kontaktot, és sokkal szívesebben mondják el az elképzeléseiket személyesen egy kellemes környezetben, akár egy csésze kávé mellett.

Miután elmondtad az elképzeléseidet, mi összeállítunk számodra egy személyre szabott árajánlatot, ami mindent tartalmaz amire neked szükséged van.
Szerencsére nagy tapasztalunk van a honlapkészítés terén, így mi még arra is gondolni fogunk, ami neked nem jutott eszedbe, de hiba lenne kihagynod az új weboldaladból.

Miután megkaptad az ajánlatunkat, mi azután sem fogunk cserben hagyni, keresni fogunk, hogy érthető-e minden, ami nem érthető esetleg azt pedig elmagyarázzuk, valamint minden felmerülő kérdésedre válaszolunk.

Honlapkészítés Debrecenben - Pénzvisszafizetési garanciával

Ha elfogadod az ajánlatunkat, akkor elkészítjük számodra a szerződést, aminek az aláírásával már kezdetét is veheti a weboldal készítés lényegi része.

Weblap látványterv készítés

Az első lépés a teljesen egyedileg, grafikus által elkészített weboldal látványterv lesz, mely előtt minden részletet egyeztetünk, hogy egy olyan honlap látványtervét alkossuk számodra mint amit megálmodtál.
Ha nem tudunk számodra megfelelő webdesignt készíteni, akkor visszafizetjük a pénzedet 100%-ban!

Webfejlesztés

Miután elkészítettük számodra a tökéletes látványtervet, azután elkezdődhet a weboldal programozása.
Ebben a fázisban a programozóink egy élő, használható weboldalt varázsolnak a statikus webdesignból.

Tesztelés

Ha elkészült a weboldal, azután következik annak a tesztelése, az esetlegesen felmerülő hibák javítása.
Minden weblapkészítés során maradhatnak apró hibák a rendszerben, a tesztelés azt a célt szolgálja, hogy ezek még a weboldal élesítése előtt felderítésre és javításra kerüljenek.

Mi minden hibát ingyenesen javítunk, akár az élesítés után felmerülőket is, időkorlát nélkül!

Szövegírás és tartalomfeltöltés

A webfejlesztés befejező lépéseként következik a weboldal tartalommal való feltöltése.
Hisz lehet akármilyen szuper weboldalunk, ha nincs rajta megfelelő szöveges tartalom, az olyan mintha egy üres kirakatot bámulnának a látogatóink.
A honlap szövegezése legtöbbször a megbízó asztala, hisz ő ismeri a legjobban a vállalkozását, ő tudja legjobban elmondani mi a célja, leírni amit megszeretne mutatni.

Persze szinte minden esetben segítünk ebben, hogy hova mit érdemes írni, mit érdemes hogyan megjeleníteni.
Viszont sok esetben ez kapacitás, időhiány, vagy igazából bármi miatt nem feltétlen megoldható, ebben az esetben ha igény van rá, az egész weboldal szöveges tartalmát elkészítjük profi szövegírókkal, megírjuk, majd feltöltjük a weboldalra.

Weboldal admin felület

A weboldaladat a későbbiekben is bármikor szerkesztheted, a szuper admin felületünkkel szinte bármit tudsz módosítani rajta.
Átírhatod a szövegeket, cserélheted a képeket, vagy egy webshop esetében teljeskörűen menedzselheted a termékeidet és megrendeléseidet.

Hogy ez ne okozzon gondot, minden esetben ingyenesen betanítunk téged és kollégáidat ennek a használatára.

Domain név

Ahhoz, hogy a honlapod megjelenjen az interneten, az elkészítésén kívűl szükséged van még pár dologra.
Az egyik ilyen a domain név, azaz a webcím, pl www.sajatcegem.hu. Ez lesz az oldalad címe, amit ha beírunk a böngészőbe, akkor megjelenik a weboldalad a látogatónak.

Érdemes könnyebb megjegyezhető, érthető, könnyen leírható domain nevet választani. Nem feltétlen kell hogy ez a cégneved is legyen egyben, egy jól hangzó, akár beszédes név sokszor még jobb választás is lehet.

Webtárhely

A weblapodhoz szükséged van még egy webtárhelyre, ahol megbízhatóan üzemelhet az oldalad. A jó webtárhely nagyon fontos a honlapod biztonsága érdekében, valamint a betöltési sebesség szempontjából is kulcsfontosságú tényező.

Mi segítünk kiválasztani számodra a hozzád, és a honlapodhoz tökéletesen illő webtárhely szolgáltatást.

Weboldal élesítés

Ha már mindennel megvagyunk, akkor nincs más dolgunk, mint a már elkészült weboldal élesítése, ezután pedig élvezzük a munkánk gyümölcsét! :)

Hol vagyunk megtalálhatóak?

Az irodánk címe: 4034, Debrecen, Vágóhíd utca 2.
Viszont kérlek csak bejelentkezés után gyere hozzánk, így tudunk számodra biztosan elég időt garantálni, hogy elmond az elképzeléseidet.

Van még egyéb kérdésed?

Vedd fel a kapcsolatot velünk, és bármilyen kérdés maradt még benned, mi örömmel megválaszoljuk!

Várjuk jelentkezésed!

Edwin és Zsolti
CoderWeb Kft.
Honlapkészítés Debrecen

Weboldal készítés Debrecen - Ajánlatkérés

 

kérj tőlünk ingyenes árajánlatot

webfejlesztés ajánlatkérés