Honlapkészítés és keresőoptimalizálás blog

2023. október 13.

A lokális SEO nagyon sok mindenben hasonlít a hagyományos értelemben vett SEO-ra. Például itt is rengeteg időre, munkára és türelemre van szükséged ahhoz, hogy sikert érj el. Azonban ezek bőségesen megtérülnek, és idővel élvezheted munkád gyümölcsét. Nézzük meg röviden, hogy mi is az a keresőoptimalizálás, és miben különbözik ettől a helyi SEO.

2022. október 03.

Azt már tudod, hogy a rendszeres tartalomgyártás nagyban hozzájárul az online sikeredhez. El is kezdenél szakmai blogot írni a honlapodra, de nem tudod, hogyan kellene csinálnod, hogy gyorsan előre kerülj a keresőben? Megmondjuk, mit tehetsz ennek érdekében.

2020. január 21.

A sikeres weboldal kulcsa a minőségi webdesign és az érdekes tartalom összhangja. De hogyan igazodhat egymáshoz a kettő? Az alábbi bejegyzésben megmutatjuk, miért fontos a megjelenés és a tartalom közti egyensúly megteremtése, és azt is, hogyan segítheti az egyik a másik kialakítását.

2019. május 02.

Ha szeretnél sikeres honlapot üzemeltetni, meg kell tanulnod megérteni, és alkalmazni célközönséged nyelvezetét. Ismerned kell vágyaikat, igényeiket, problémáikat, és meg kell tanulnod ezekre a megfelelő módon reflektálni is. Hogy mégis hogyan? Az alábbi, rövid cikkből megtudhatod, mik a kölcsönös tisztelet legfőbb jelei, melyeket minden profi weboldalnak érdemes magán hordoznia!

2019. március 12.

Legyen szó akár nagyvállalatról, akár kisvállalkozásról, a jól működő weboldal a siker egyik alapfeltételét jelenti. Üzleti honlapod felépítése során éppen ezért érdemes a legapróbb részletekre odafigyelned. Néhány jelentéktelennek tűnő szegmens ugyanis többet számíthat, mint az elsőre gondolnád. Hogy mik ezek? Most megmutatjuk, hogy a jövőben Te is hatékonyan tudd elkerülni az aprónak tűnő, ám súlyos hibákat!

2019. február 25.

Korábban már említettük, mennyire fontos egy weboldal esetében a rendszeresen publikált, minőségi tartalom. Arról azonban még nem esett szó, hogyan állj neki a létrehozásának. Most hoztunk neked öt tuti tippet azzal kapcsolatban, hogyan gyárts te is hétről hétre olyan szöveges kontentet, mely nem csupán bevonzza a látogatókat, de arra is készteti őket, hogy újra és újra visszatérjenek weboldaladra!

2018. július 27.

Naponta ezerszámra készülnek újabbnál újabb weboldalak, azonban nagyon kevés közülük, ami valóban képes arra, hogy széles körben érjen el sikereket. De vajon mi lehet ezeknek a honlapoknak a titka? Most megmutatjuk, neked milyen szakmai segítségére lehet szükséged, hogy a te üzleted szekere is megállíthatatlanul beinduljon.